Lasbochten: kostenbesparend maatwerk

Het lijkt een dertien in een dozijn product. En dat is het eigenlijk ook. Dat wil niet zeggen dat deze seriematige productie zonder maatwerk zijn. Juist het op maat maken van deze lasbochten, zorgde voor een behoorlijke kostenbesparing voor onze klant. 

Materiaalsoort: staal, rvs, koper, monel, inconel

Meedenken: juist bij seriematige montageprocessen komt het op snelheid en nauwkeurigheid aan. Deze lasbochten boden een goed alternatief voor de handelsbochten, omdat de maatvoering perfect aansloot bij het product van de klant.

Lage kosten: door de juiste maatvoering hoede deze klant minder lassen aan te brengen. Naast tijdswinst (kostenbesparing!) brengt dit minder CO2 uitstoot. Goed voor de klant en goed voor het milieu.

Uitgebreide technische kennis: doorgaans zijn lasbochten in een groot project stuk voor stuk uniek. Detailgegevens op aangeleverde tekeningen zijn essentieel voor het juiste product. Onze klant kon zijn tekeningen in elke soort projectie aanleveren, dat maakt ons niet uit. Alle projecties, zoals isometrische, Zweedse, Amerikaanse en Europese, zijn voor ons om te zetten in een passend eindproduct.

Snelle werkvoorbereiding: elk detail is van belang. In dit project was vooral een goede werkvoorbereiding van belang.

Lasbochten worden onder andere gebruikt bij het maken van leuningen, balustrades en straatmeubilair. Andere mogelijkheden zijn bijvoorbeeld het gebruik in grote gebouwen als parkeergarages, voetbalstadions, woningcomplexen en kantoren.

Dit bericht werd geplaatst in Bouwnijverheid en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s