Boiler: groene energie

 

Groene energie is sterk in ontwikkeling. Voor deze klant zijn we betrokken geweest vanaf het moment van de eerste tekening tot en met het onderhoud van de geplaatste units. 

Materiaalsoort: koper

Montage: wij hebben tijdverlies en ergernis tijdens de montage bij onze klant voorkomen door een compleet product met hoge nauwkeurigheid aan te leveren.

Innovatief: wij hebben een multifunctionele mal ontworpen waarmee de pas-, soldeer- en uithaalwerkzaamheden tegelijkertijd uitgevoerd konden worden. Hierdoor verviel de noodzaak om een mal per bewerking te gebruiken.

Lage kosten: Door het toepassen van verjongingstechniek hebben wij las- en zaagwerkzaamheden bij de klant voorkomen. Hierdoor zijn de kosten aanzienlijk verlaagd en hebben wij tijdswinst geboekt.

Technische kennis: het was voor de ontwikkeling van dit project van belang dat wij vanaf het prototype hebben kunnen meedenken over de maakbaarheid van de boiler. Kleine aanpassingen hebben bijgedragen aan een beter energierendement van deze boiler en lagere productiekosten.

Dit bericht werd geplaatst in Energiesector en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s