Spiralen: met montagemal

Voor dit product is kennis over de toepassing essentieel. Waarvoor wordt de spiraal gebruikt? In welke omgeving wordt de spiraal toegepast? Deze informatie gebruikten wij om de juiste testen tijdens en na het productieproces uit te voeren. Succesfactor: een montagemal.

Materiaalsoort: koper

Lage kosten: Bij dezeopdracht hebben wij onze klant keuzes geboden.  Wel of niet met lastbochten? Wel of niet met aangescherpte toleranties? Bij deze technisch gecompliceerde opdracht zijn lasbochten toegepast. Zekerheid van juiste kwaliteit hebben we gewaarborgd wij door extra drukproeven.

Voordeel klant: Het resultaat is een voordelige prijsstelling.

Uitgebreide technische kennis: het produceren van spiralen word aanzienlijk eenvoudiger waneer er mallen gebruikt worden. Voor opdrachtgevers die onze expertise inhuren kunnen wij montagemallen maken, zoals we ook voor deze klant hebben gedaan.

Milieu effecten en veiligheid: bij spiraliseren met een kleine radius worden doorgaans ruime hoeveelheden smeerolie gebruikt. Wij maken gebruik van speciale gereedschappen. Hierdoor worden onze productie processen op milieuvriendelijke wijze uitgevoerd.

Dit bericht werd geplaatst in Chemische sector en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s